Boeken websites

Beste boeken

Besteboeken.com is een website waar ik subjectief de boeken bespreek die ik zelf het liefst heb gelezen. Het gaat daarbij om fantasy boeken, horror boeken, science fiction boeken, spannende boeken, historische romans en vele andere. Elk boek krijgt een quotering en het is vooral de bedoeling u de bezoeker nieuwe boeken te leren kennen. Kijk zeker eens naar deze website.

Beste fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website met alleen maar fantasy boeken, en niets meer. Je hebt er zo lijsten van de beste fantasy boeken, de beste fantasy boeken series en fantasy boeken kinderen. Een nieuwe en erg populaire lijst is een lijst met fantasy boeken voor Harry Potter fans. Die lijst krijgt echt veel bezoekers en is het bewijs dat er inderdaad veel fans zijn van die boekenserie van JK. Rowling.

Horror boeken

Horrorboeken.com is de beste website voor en over horror boeken allerhande. Je kan er de echte klassiekers in het genre tegenkomen alsook de nieuwste horror boeken. De lijsten op deze site zijn de beste horrorboeken, de beste horror boeken kinderen en de beste horror boeken voor fantasy fans. Die laatste lijst is het beste bewijs dat beide genres raakpunten hebben en moet ervoor zorgen dat fantasy fans breder gaan kijken dan enkel binnen hun favoriete genre.

Beste kookboeken

Bestekookboeken is een site waar je nieuwe en klassieke kookboeken kan gaan ontdekken en kopen. Bij de populairste lijsten zijn onder andere beste kookboeken, beste kookboeken 2019, vegan kookboeken, vegetarische kookboeken, Franse kookboeken en nog veel meer. Je kan er ook barbecue kookboeken en kookboeken bakken ontdekken. Met meer dan 200 boeken heb je een ruime lijst om uit te gaan kiezen. De site is verbonden met de bol.com catalogus om zo het aanschaffen van de kookboeken makkelijk te maken.

Beste science fiction boeken

Bestesciencefictionboeken.com is de perfecte website om science fiction boeken en reeksen te gaan vinden en kopen. De site telt vier grote lijsten met daarbij de beste science fiction boeken, beste science fiction series, science fiction boeken kinderen, en science fiction boeken voor fantasy fans. De beide genres hebben veel overeenkomsten en de beste science fiction boeken kunnen zeker oof fantasy fans aanspreken. Een laatste, minder bekende lijst is een lijst van science fiction boeken met sterke vrouwelijke karakters.

Beste kinderboeken

Op Bestekinderboeken.be vind je allerlei lijsten met de beste kinderboeken en dit in verschillende leeftijdscategorieën. De meest bijzondere lijst daarbij is de lijst van beste kinderboeken waar je alle boeken van de site terugvindt. Daarnaast vind je dus lijsten terug per leeftijdsgroep, gaande van kinderboeken tot 1 jaar, tot de oudste lijst van kinderboeken voort 11 tot 12 jaar.

Beste jeugdboeken

Op bestejeugdboeken.com vind je alle jeugdboeken die je maar nodig kan hebben om eens lekker te gaan lezen. Zo zijn er young adult boeken in allerlei genres te vinden zoals de beste jeugdboeken 2020 en romantische jeugdboeken, net als bijvoorbeeld jeudthrillers, een van de populairste thema's op de site. Verder heb je nog jeugdboeken per leeftijdscategorie, of van 12 tot 15 en 15 plus tot 18 jaar.

Beste spannende boeken

Op beste spannende boeken is de meest aangeklikte categorie de categorie van de jeugdthrillers. Onze jeugd leest blijkbaar graag iets spannend. Daarnaast heb je ook de beste spannende boeken 2019 en de beste thrillers 2020. Daarnaast heb je ook nog veel categorieën zoals psychologische trillersliteraire thrillersdetective & mysterietrue crimehorror thrillersScandinavische thrillersYoung Adult thrillers.

Boekentips.com

Op boekentips vind je allemaal recente lijsten van boekentips. Zo heb je de beste boeken algemeen, beste romans, beste thrillers en spannende boeken, en nog veel meer.

Andere websites

Op Muziektips.com vind je de beste muziek cd’s van nu en vroeger. Zoek muziek aan de hand van de artiesten of op genre. Door een koppeling met de bol.com catalogus vind je heel veel lijsten in heel veel genres terug op de site. Verder vind je er lijsten met het beste speelgoed en de beste games.

Go webshop

De top tien lijstjes

Een site met allerlei leuke top 10 lijstjes zoals beste zangers, beste acteurs, top 10 van de allerbeste filmseries, beste fantasy boeken, beste science fiction boeken en nog veel meer.

Milito.nl

Op Milito vind je de beste en leukste kleurplaten.