Skip to content

Beste Jantje Moppen voor volwassenen

jantje moppen volwassenen

De oorsprong van Jantje moppen is niet precies bekend. De moppen zijn populair geworden in Nederland en Vlaanderen in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Ze worden nog steeds verteld er zijn hele grove Jantje moppen alleen geschikt voor volwassenen en er zijn onschuldige Jantje moppen voor kinderen.

Jantje moppen zijn grapjes die gaan over een fictief personage genaamd Jantje, meestal een jongen of een klein kind. Hij is vaak een onschuldig maar pienter jongetje, dat in zijn kinderlijke onbevangenheid taboedoorbrekende en vaak seksueel getinte vragen stelt of opmerkingen maakt. De moppen zijn vaak kort, eenvoudig en hebben meestal een komische twist aan het einde.

Veel Jantje moppen zijn niet politiek correct en sommige zijn misschien zelfs beledigend voor sommige mensen. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan over Jantje die ondeugend is op school, iets stouts doet of een rare vraag stelt aan zijn leraar. Vaak is de humor gebaseerd op de onschuld en onwetendheid van het personage.

Genoeg over Jantje moppen, het is tijd voor de leukste Jantje Moppen voor volwassen!

Jantje vraagt aan zijn moeder mama? wat is een hoer?
zegt zijn moeder dat is een fiets.
Dan gaat Jantje naar zijn vader en vraagt wat neuken is neuken is fietsen zegt zijn vader dan gaat hij naar zijn broer en vraagt wat een condoom is dat is een fietsketting zegt zijn broer

De volgende dag kwam Jantje te laat op school de meester vraagt waarom hij te laat is
Nou zegt Jantje ik stapte op m’n hoer begon te neuken en toen vloog m’n condoom er 3 keer af!


Jantje kijkt gefascineerd toe als zijn moeder huid crème op haar gezicht smeert.
Jantje: Waarom doe je dat, mama?
Mama: Om mezelf mooi te maken natuurlijk.
Even later begint ze de crème af te vegen met een doekje. Jantje kijkt bezorgd en zegt: ‘het helpt niet hè ?


Jantje komt thuis van school. Hij gaat in de keuken zitten en hoort geluiden. Hij gaat naar boven, komt bij zijn ouders slaapkamerdeur, kijkt door het sleutelgat en ziet zijn moeder met Sinterklaas. “ooooo, ooojaah, ojaaah” kreunt zijn moeder. “Ik wil een kind.” “Nou”, denkt Jantje, “hier wil ik niks van weten.” En hij gaat weer naar beneden naar de keuken. Tien minuten later komt Sinterklaas naar beneden en ziet Jantje zitten. Hij zegt tegen Jantje: “Zo, en wat wil jij van Sinterklaas?” “Nou”, zeg Jantje. Hij trekt zijn broek naar beneden, bukt voorover en zegt: “Als het niet te veel pijn doet, doe mij dan maar een nieuwe skelter.


Juffrouw: “Jongens, een raadseltje: hoe krijg ik 2 gaten in 1 gat?” Marietje, terwijl ze met haar duim en wijsvinger een ringetje maakt en dat om haar neus doet: “Kijk, juf, ik kan het!” Juf: “Goed zo!” Jantje: “En juf, weet u hoe je 6 gaatjes in 1 gat krijgt?” Juf: “Nee, jantje, hoe moet dat dan?” Jantje: “Dan moet u een blokfluit in uw poes stoppen!” Juf: “Jantje d’r uit! Die taal wil ik niet horen, en trouwens: een blokfluit heeft 10 gaatjes!” Jantje: “Maar ik kan toch niet weten dat u hem er helemaal in kunt stoppen?”


De juffrouw voor de klas zegt tegen de kinderen: “Vandaag gaan we het over een bepaald soort dieren hebben, en wel over torren. Wie kan mij een tor noemen?” Jantje steekt zijn vinger op : “De water-tor,juf.” “Dat is goed,” zegt de juf, “en weet je ook wat die eet?” “Ja juf, waterplantjes & watervlooien!” Pietje weet er ook één en steekt zijn vinger op: “De boom-tor,juf.” “Dat is goed,” zegt de juf, “en weet je ook wat die eet?” “Ja juf, boomschors & blaadjes!” Dan steekt Jefke zijn vinger op en zegt: “De vibra-tor!” “De vibra-tor?” zegt de juf, “ik denk niet dat dat goed is. Kan je ook zeggen wat die eet?” “Nou,” zegt Jefke, “volgens mijn zus vreet ie batterijen!”


Jantje zit in de klas en de juffrouw vraagt wie er een lang woord kent. Klaasje steeks zijn vinger op en mag het zeggen. “Aanhangwagen”, zegt hij. “Goed zo, Klaasje. Kinderen wie kent er nog eentje?” vraagt de juf. Marietje steekt haar vinger op en zegt: “Autoventieldop!” “Ook een mooi woord”, zegt de juf. Jantje steeks zijn vinger op en mag het ook zeggen. “Geslachtsgemeenschap, juf!” “Zo”, zegt de juf, “dat is een mond vol.” “Nee”, zegt Jantje, “dat is pijpen.”


Jantje komt bij zijn vader met de vraag: ” Papa, wat is een clitorus? ” Zegt zijn vader: “Had je gisteravond bij me moeten komen, toen lag het op mijn puntje van me tong!”


Juffrouw vraagt aan kleine Jantje wat hij later wil worden. Jantje zegt vol overtuiging: “kunstschilder, arts of glazenwasser.” Juffrouw vraagt:”maar welke van de drie wil je dan het allerliefst worden Jantje?” Jantje zegt: “Maakt me niet uit, als ik maar naakte vrouwen te zien krijg.”


De juffrouw vraagt in de klas: “Wat is het grootste ding dat je in de mond kunt stoppen?” Jantje steekt zijn vinger op en zegt: “Een schemerlamp, juffrouw!” “Dat kan toch helemaal niet,” zegt de juf. “Ja hoor,” zegt Jantje, “ik weet het zeker, want mijn moeder zei gisteravond in bed tegen mijn vader, Piet doe jij de schemerlamp uit, dan doe ik hem in de mond!”


Jantje loopt door het bos.
opeens ziet hij allemaal dwergen die zingen: we hebben toverkracht we
hebben toverkracht.
even later komt hij bij een paddenstoel waarop een kleine dwerg zit te
huilen.
waarom huil je? vraagt jantje.
zij hebben toverkracht ik ben to.


Het zusje van Jantjes vraagt aan jantje: Wat zijn papa en mama aan het doen? Jantje zegt: Ik denk soep aan het maken want papa zei: – Maggie erin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *